Egy üzemeltető szemüvege

Eközben odabent

Eközben odabent

Mint Garfield...

2020. április 06. - Ízeltszájú

2020.04.06. - Hétfő

Aktuális: Az idő napos, de szeles. Az amitől megfájdul az ember feje. A fővárosunk berobbant. Rohamosan emelkedik a beazonosított fertőzöttek száma. 

 

Mint Garfield a macska: Utálom a hétfőt! Érdekes. A reggeli a forgalom olyan volt, mint bármilyen délelőtt 2019-ben. Nem volt nagy nyüzsgés, de nem is volt üres a város.

Dél van. Ez nálunk a nagyszünet előtti utolsó tanóra. Régen ilyenkor próbáltunk meg időben leérni a menzára, a legjobb helyet kifogni és végezni mire a kicsenegetnének óráról és a diákok ellepik az éttermet. Furcsa, hiányzik a zaj. Ahogy az oktatók harcolnak a fegyelemmel, a legrosszabbkor megszólaló mobiltelefon vagy két kanálemelés közben nekem szegezett  kérdés. Néha bosszantó, de most jól esne.

A szakácsnők kitartanak. Nem fogok éhen halni!

 

Menza most:20200406.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenodabent.blog.hu/api/trackback/id/tr2915595806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

férfilélek 2020.04.07. 07:16:47

Ha befejezted tedd vissza a csípöset a helyére! Nem maradhat az asztalon.
Telefont a safe-be!
süti beállítások módosítása